Top

 

Hier onder staan diverse mogelijkheden waar u heerlijk kunt overnachten.

 

Lokatie

Bestemming

website informatie
  camping-Lemsterhop

 Camping-Lemsterhop

www.lemsterhop.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  hotellemmer Hotel Lemmer  www.hotellemmer.com  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  de greidpleats  Luxe Vakantiehuis Friesland  http://www.luxe-vakantiehuis-friesland.nl  Zie contact op website
  het-friese-achterhuis  het Friese Achterhuis  www.hetfrieseachterhuis.nl  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  hetvijfdeseizoen het vijfde seizoen  www.hetvijfdeseizoen.com  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  de meervaart  De Meervaart  http://www.logiesdemeervaart.nl/  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  tjonger2  ┬┤tjonger  www.tjonger.com  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
vakantie-tjeukemeer  vakantie-tjeukemeer  www.vakantie-tjeukemeer.nl  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  vakantiehuis-langweer  vakantiehuis-langweer  www.vakantiehuis-langweer.nl  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 studio Bantega  prachtige studio in Bantega  RBNB.nl  RBNB.nl
 camping schotererf  camping Schotererf  www.minicamping-schotererf.nl  contact formulier
 Ytsma state in Follega  Ytsma state in Follega  http://www.ytsma-state.nl/home  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 foto bij de kerk Ben bij de kerk B & B
in Oosterzee
 Ben bij de Kerk B & B  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Kampari Delfstrahuizen  Kampari - Delfstrahuizen    https://kampari.nl/nl/
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 appartementtjeukemeer  Appartementtjeukemeer  https://www.appartementtjeukemeer.nl/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 het Friese landschap in Lemmer  Het Friese landschap
     in Lemmer
 Via Booking .com  Via Booking.com
 watervillas  Water villa's Friesemeren  watervillasfriesemeren.nl  contact formulier
   Bed en Breakfast de greate griene  https://greategriene.bookingturbo.com/nl/  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Hoeve Daaldersplek Bantega daaldersplek in Bantega  https://daaldersplekbantega.nl/  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 zwerversnest  Minicamping Het zwerversnest  http://www.hetzwerversnest.nl/  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.